dissabte, 17 d’abril del 2010

Exit en la Presentació de la Volta al Terme

Mes de cent persones ens van reunir ahir en el saló multifuncional per a assistir a la presentacó de la XXIX edició, autoritas locals, el diputat provincial d'esports Luis Martínez, representants de clubs de montanya, empreses patrocinadores, col·laboradors i un bon grapat de corredors de les comarques veines: Ramón Recatalà, Vicent Calvo, Santi Alvarruiz, Paqui Chacón, Silvia Sos, Ezequiel Cuesta, Cristian Callau  etc.... i de la localitat Segoviana de La Granja de San Ildefonso, Raúl García Castán i David López Castán.
Després de les paraules de Raúl Garcia, del president del Club Ximo Marín, de l'Alcalde Salvador Ventura i del diputat d'esports Luis Martínez, es va passar un vídeo amb els logos dels patrocinadors i imatges de la edició de l'any passat, tant com de les reunions previes, neteja de sendes, preparatius i fotos de la cursa. Per acabar el club VTF va oferir a tots el assistents una picaeta.



























Aprofitant l'acte es va fer també la presentació de la nova web de la volta a carrec de Jhon Nigel, de l'empresa http://www.corredordemontana.com/ y també se li va fer un xicotet homenatge a Alejandro Galindo Perales, fent-li entrega de la samarreta oficial del club. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada