dilluns, 23 d’abril del 2012

GRÀCIES A TOTS


Per primera volta, el dia abans d’una cursa he pogut dormir. Els qui organitzem curses saben de tots els mals de cap i coses que tens que tindre en conte per a que aquest tipus d’esdeveniments eixquen be i que no falle res. Aixina la nit prèvia al dia « D » sempre  penses en totes les coses estigen preparades i res falle, cosa que impossibilitava dormir. Però el dissabte va ser diferent, la confiança en tu mateix, els anys d’experiència amb les curses acumulades i per suposat tota la gent que formem aquest meravellós Club, gent en la que pots confiar i saps que si falla alguna cosa se soluciona ràpidament.
Per això des d’ací vull donar-los les gràcies per tot el que fan, per suposat desinteressadament, ja que sense ells seria impossible fer-ho tan be com ho fem.
Vull transmetre les felicitacions que des de la federació, més concretament Manolo Amat  seleccionador nacional, em va donar després del lliurament de premis; de com va estar organitzada la cursa i del bon ambient que es va respirar durant tota la prova.
Tot açò ens dona força per a seguir amb aquesta desinteressada tasca; tot i açò amb el perill que suposa que un excés de confiança ens puga com diuen en castellà “dormirse en los laureles” seguirem intentant millorar-nos per a que els principals protagonistes de les curses, els corredors i corredores, es troben a gust sempre que participen en alguna de les proves que organitzem.
GRÀCIES A TOTS i disculpeu si en alguna cosa hem pogut fallat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada