diumenge, 30 de maig del 2010

AGRAÏMENTS

Be, després de 48 hores sense dormir he pogut descansar un poc, i es ara quan vull dir algunes cosetes. En primer lloc dir que – evidentment no som nosaltres qui ho tenim que dir- en la organització estem molt contents per conforme ha anat tot, a excepció com no d’algunes cosetes que tenim que millorar.

     En primer lloc demanar disculpes les deficiències que algú ha patit, cas dels darrers corredors que van passar per la nevera que es van quedar sense aigua; pujar aigua a la Nevera , per temps- era impossible i vam adoptar la solució mes ràpida que era portar aigua al Pla de Miralles. En algun encreuament no estava prou ben marcat, en vam marcar més de 10 amb senyals d’algeps per terra però l’aigua del divendres n’hauria esborrat alguna.
     En segon lloc donar les gràcies a tots els patrocinadors, a tots els col•laboradors començant per l’ajuntament, seguint per la Creu roja – que va fer un desplegament impressionanti la tasca de la Guàrdia civil a l’eixida i al creuar pel Marianet.
    Gràcies a tots els col•laboradors sense excepció, no diré tots els noms per què en son massa –massa per què en son molts i no per què en sobren, però obligatòriament tinc que dir-ne a uns quants per què pense que són imprescindibles:
-Normalment es diu que “qui xerra molt, fa poc” en aquest cas es totalment errònia, ja què la tasca què fa Àlex des de dalt de Pipa des de les 5 del matí fins passada la 1 del migdia amb la única companyia dels walkies és simplement impagable. La coordinació què porta de tots els controls, del pas del corredors pels mateixos, de solucionar els inconvenients que van eixint durant la prova etc.. etc.. se mereix com a mínim una Matricula d’honor.
-Gràcies també als 3 sanitaris que teníem pels controls (Enrique Diago Lidia Font i Pasqual Bort,)
-Gràcies a Ezequiel, què aquestos darrers dies hem parlat més que en les nostres respectives dones. Donant els seus ,i sempre ben rebuts, savis consells i estant al corrent del cronometratge junt a Alejandro Pérez (l’informàtic).
-Gràcies als que vam anar a marcar la volta el dimecres i dijous.
-Gràcies als que divendres vam montar totes les taules per al dinar i als que vam preparar la vitualla dels controls.
-Gràcies a tota la gent de eixida-meta, als jubilats de “Castro”, a les graneres dels dos trams.
-Gràcies a tota la gent que ens vam encarregar de desmontar el dinar – per a que vos feu una idea de la gent que érem només vos diré que a les 17:30 el saló de la Cooperativa ja estava net i polit.
      I per a finalitzar GRÀCIES a tots els corredors -que al fi i al cap- sou els veritables protagonistes de la Volta al terme, especialment als que s’han retirat.
     Vull nomenar a Juan Font Beltran (Juanito caravina) dorsal 71, amb 71 anys, va millorar el seu record de la prova amb un temps de 5:49:50. Amb açò a part de reconèixer el que fa este home, vull animar a la gent que no ha aconseguit els seus objectius que pense que sempre hi ha temps per a millorar.
 Se m'oblidava, Gràcies a Mati ( la meua dona) per suportar-me estos dies (i la resta de l'any també, es clar)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada