dissabte, 16 de juliol del 2011

CRÒNICA DE LA 1ª VOLTA AL TERME NOCTURNA

La 1a. volta al terme de Fondeguilla nocturna, tercer de les tres voltes programades per a celebrar les 30 edicions de la VTF ha sigut un complet èxit.
D'entrada ja es van esgotar les 100 places màximes que l'organització havia posat com a límit. La marxa ( recordem que no era competitiva y el recorregut no estava marcat) va començar a congregar a la gent a les 21:30 en el parc del municipi per a fer el control de corredors i l'entrega del dorsal. A les 10 en punt una traca va donar el tret de sortida. L'organització tenia previst un horari que durant la primera part del recorregut anava acumulant retràs control darrere control. Però en la segona part es va augmentar el ritme i la marxa va acabar a les 8:00 del mati del dissabte com estava programat. Cal resaltar que ha sigut una nit perfecta per a l'èvent, temperatura ideal i un cel totalment clar va permetre que la lluna plena acompanyara als 100 valents i als més de 10 col·laboradors que control a control anaven avituallant als corredors, amb beguda i menjar per a fer més soportable la marxa. Només enfilar les primeres rampes de la prova la llarga serp lumínica que feien tots els corredors anava estirant-se i apropant-se segons la duresa del recorregut. Al final i després de 10 hores i prop de 25 abandonaments ( un bon percentatge tenin en conter la duresa del recorregut) els 80 corredors arribaven al parc des d'on van eixir, i com no podia ser d'una altra manera amb una altra traca. Després de la corresponen dutxa a les 9 del mati corredors i col·laboradors van gaudir d'un excel·lent esmorzar que l'organització els va preparar.

Fotos de Roger Fotos d'Hector  Fotos d'Oscar Garcia
Fotos d'Angel           Fotos de Raul Catalan

1 comentari:

  1. Lo sentimos, muuuuuuchoooo! me he quedado plufffff, no sé como nos hemos liado y Xavi y yo nos hemos confundido con las fechas, de no haberte leído, nos presentamos esta tarde allí. Im-todo lo que quieras poner detrás.
    Vaya tela, ufff

    ResponElimina